Hoppa till sidans innehåll

Personal


Karin Fredriksson

Karin

Instruktör

Karin är utbildad Hippolog (treåriga programmet) samt diplomerad svensk ridlärare level II.  
Innan hon började jobba på Bollnäs ridsällskap var hon anställd på Nyby Torshälla ridklubb som dressyransvarig instruktör samt som hästlärare på Realgymnasiet i Eskilstuna. 
Hon har tidigare jobbat som groom hos hoppryttaren Elin Jansson och har tävlat och tränat upp till MSV B dressyr och 120 hoppning. 

Anställd som verksamhetschef på BRS sedan 1:a augusti 2017.

 

Ulrika Carlsson

Instruktör

Ulrika är diplomerad svensk ridlärare level I. Ulrika har jobbat i många år som ridlärare runt om i Sverige, hon är också utbildad hästmassör. Ulrika jobbade under några år som hästskötare och beridare och Inga-Maj Bylund. Ulrika har tävlat upp till MSV B:3.

 

Madelene Söderberg Andersson  

Madde

Instruktör

Madde är diplomerad svensk ridlärare level II och har vuxit upp på Bollnäs Ridsällskap. Under 2017/2018 utbildar hon sig på Strömsholm till ridlärare level II. Hon är också utbildad hästskötare, FU 1 och ungdomsledare. Madde är en framgångsrik hoppryttare och har mängder med vinster och placeringar upp till 140 cm och har deltagit i SM både på ponny och storhäst, individuellt och i lag. Hon sitter även i valberedning till DUS i Gävleborg. 

 

Michaela Hellström

Michaela

Instruktör

Michaela är diplomerad svensk ridlärare level I. Michaela har tidigare jobbat som hästskötare/beridare i Belgien och hos Kristian von Krusenstierna i Ågesta.  Hon arbetade också en period som ridlärare på Delsbo rid - och körsällskap. Michaela är också utbildad hästskötare och har startat upp till St:George grand prix samt ponny-SM i dressyr.                                   

 

 

Hanna Björklund                                     

Hanna

Stallpersonal

Hanna är diplomerad hästskötare och arbetar i stallet. Hon har ridit på ridskolan hela sitt liv och har jobbat på BRS sedan 2007 och har superkoll på stället. 

 

Malin Arvidsson

Malin

Stallpersonal

Malin har jobbat på BRS till och från under fyra års tid. Hon är ansvarig för hästarnas mående och har stenkoll på skador och medicinering, samt kontakt med hovslagare. Malin är utbildad FU 1 och 2 och är ridlärare för eleverna med funktionsnedsättning.

 

Siv Danbrink

Siv

Stallpersonal

Sköter våra ridbanor, tvättar och jobbar i stallet.

 

Monica Breed

Monica

Redovisningskonsult

Monica är inte bara en ambitiös elev på ridskolan, utan är också en fena på ekonomi. Hon är utbildad ekonom och driver företaget BreedAB samt är anställd på BRS för att sköta ekonomi och bokföring.

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

 

 

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 076-2828264
E-post: This is a mailto link

Se all info