Följ sidan "Medlemsavgifter BRS"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Medlemsavgifter BRS

MEDLEMSAVGIFT 2018

Medlemsavgift till Bollnäs Ridsällskap betalar du...

via faktura från oss. Har du inte fått en faktura och/eller vill bli medlem. maila ridskolan@bollnasrs.se. Skriv ditt namn, fullständiga personnummer, mailadress, hemadress samt telefonnummer. Har du inte fått en faktura från oss inom de första veckorna i januari 2018 hör av dig till oss!

Kostnad:

Junior t o m 18 år          200 kr

Senior                              350 kr

Familj*                            650 kr

* Alla i familjen måste vara folkbokförda på samma adress

Förutom det fullständiga medlemsskapet kan vi erbjuda stödmedlemsskap á 200 kr till föräldrar/mor- och farföräldrar/partners/ eller liknande som vill stötta föreningen utan att vara aktiv ridande hos oss.

För att få rida lektioner, delta i klubbtävlingar och övriga aktiviteter & träningar anordnade av klubben måste du vara medlem i Bollnäs Ridsällskap. I och med ditt medlemsskap i BRS, som är en ridskola ansluten till Svenska Ridsportförbundet, är du skyddad av en försäkring om olyckan skulle vara framme.

Vid helgaktiviteter, kurser, Happy hour och tillfälliga träningar tillkommer en avgift om du deltar som icke medlem.

Inga nyheter är skapade

Postadress: