Hoppa till sidans innehåll

Info från Personalen

05 SEP 2015 14:20
  • Skapad: 05 SEP 2015 14:20

Hej.  Nu rullar lektionerna på och vi är på g att utöka med två storhästgrupper på lördagarna, kommer bli med ryttare som ridit förut och vill ta upp sin ridning igen. Handikapp ridningen har också kommit igång denna vecka och flytit på bra.

Även Hästskötarkurserna kommer snart att börja, där har vi tre grupper. Två på fredag e.m. och en på tisdagar. Hästlekis är nästa som står på tur att komma igång. Där söker vi ledare om nån är sugen?

BUS (Bollnäs ungdomssektion) har full rulle redan, de träffas (möte) en gång i veckan och de kommer att hjälpa till att vara stallvärdinnor på fredagar och söndagar. En engagerat och härligt gäng ungdomar. Är det fler som är intresserad att hänga på dom så kontakta Cattis W. (eller prata med din ridlärare).

Vi har fått en Eva  i Cafet på mån-tors kvällstid, så passa på att besök den och ta en go fika. Kommer även finnas enklare mat att köpa,ex. pan pizza, paj  odyl. Kan vara bra om ungdomarna kommer direkt från skolan.

Ny ponny har kommit; Zeans, ett russ som är mkt körd och riden. Tävlad i både hopp och dressyr.

Det börjar bli dags att pensionera vår fina Bill från ridskolan tyvärr. Han har ju varit en klippa i många år, men han börjar nu tycka att det är för tråkigt att gå lektioner och vill pensioneras. Detta gör vi för Bills skull! Men det är inte på gång på direkten men vill informera att det börjar bli dags.

 

Skribent: Annika Sjökvist
E-post: This is a mailto link

imageldua.png

 

 

rf-sisu-samverkar_webbox_250px.jpg

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: ridskolan@bollnasrs....

Se all info