Hoppa till sidans innehåll

Personal i höst

16 MAR 2015 15:06
Personal i höst på ridskolan
  • Uppdaterad: 22 AUG 2015 15:01

Ulrica Karlsson  jobbar med tillridning och lektioner. Har lektioner på måndagar och onsdagar.  Populär dressyr instruktör.

Catharina Tillman ( Tina som presenterar sig själv här) men som Eva och Maggan säger,  TT,  känns ok, många kallade mej det då jag va yngre. BRS är min gamla moders klubb där jag lärde mej rida,kan tillägga att Annika Sjökvist var/är en mentor och förebild för den instruktör jag är i dag. Jag har jobbat med hästar nästan hela mitt liv, hade många år inom travet som lärling, även uppfödare. Dom senaste ca 12 åren har jag jobbat på Gävle Fältrittklubb som stallpersonal och instruktör. Jag gillar verkligen hoppbiten :)

TT kommer att ha lektioner tisdagar och torsdagar.

Annica Sjökvist, är för tillfälligt sjukskriven, hennes lektioner täcks upp av Maggan och Madde.  Sköter annars planering, hästansvarig m.m och ridlektioner.

 

Madde Andersson Söderberg, våran instruktörs elev, har barn/ungdoms lektioner. Hjälper till att rida hästar och är ledare på handikappridningen.

Tagit Hästskötarexamen, ska läsa vidare till instruktör.

 

Maggan Håkansson, är tillf. ridskolechef. Jobbar med allt möjligt, jobbar ca. 10-20 timmar i veckan, är mest på plats på onsdagar.  Har ridlektioner på onsdagar. Handledare till Madde.

Hanna Björklund, jobbar f.m. i stallet. Ha kolla på allt där och kontakt med hovslagaren.

 

Johnny Sahlin, Jobbar i stallet, kör traktorn.

 

Skribent: Annika Sjökvist
E-post: This is a mailto link

imageldua.png

EU-logo-jordbruksfonden-farg.jpg

 

 

rf-sisu-samverkar_webbox_250px.jpg

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: ridskolan@bollnasrs....

Se all info