Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till hösten 2018!

24 AUG 2018 11:46
  • Uppdaterad: 24 AUG 2018 11:52

Välkommen till höstterminen 2018 på Bollnäs Ridsällskap!

 

Ridtermin: Höstterminen pågår från och med måndagen den 20 augusti till och med fredag den 21 december. Detta innefattar 18 veckor á två faktureringsperioder. Önskar du ett annat betalningsupplägg (t ex delbetalning) kontakta kontoret på This is a mailto link

Sjukanmälan: Vid sjukdom avbokar du din ridlektion via minridskola.se senast 14.00 samma dag. Efter 14.00 avbokar du via mail. Vid längre sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas lektionsavgiften för aktuella tillfällen du varit borta.

Uppsägning: Sker skriftligt via mail till This is a mailto link. Uppsägningstiden är 4 veckor!

Medlemskap i BRS: Det är obligatoriskt att vara medlem i föreningen om man deltar i ridlektioner, aktiviteter och klubbtävlingar på ridskolan. År 2018 kostar medlemsavgiften 200 kr för junior och 350 kr för senior. Avgiften faktureras.

Avbokning: Avbokning görs via minridskola.se senast 14.00 samma dag. Elever som avbokar i tid ges möjlighet att rida igen i mån av plats. Igenridning sker under vissa helgdagar. Information om dessa tillfällen finns på hemsidan bollnasrs.se och på minridskola.se.

Ridpriser: Aktuella priser finns att hitta på hemsidan. Fakturan för terminsavgiften delas upp på två förfallodatum, 31/7 2018 och 31/10 2018.

Medlemsinsats: För alla elever som är 12 år och äldre och rider ridskolehäst ingår det stalltjänst i utbildningen. Dessa tillfällen utförs under ett par tillfällen under terminen. Dessa tillfällen är schemalagda och finns att hitta på hemsidan bollnasrs.se samt på anslagstavlan på stalldörren.

Ridtider: Du kommer att rida samma tid HT-18 som VT-18, om ingen annan information ges. Önskar du byta grupp inför HT-18 eller rida en gång till/vecka kontakta ridskolan på mail eller prata med din ridlärare senast den 30/6 2018.

Innan ridning: Du bör vara i stallet minst 20 minuter före utsatt ridtid för att hinna göra i ordning din häst i lugn och ro. Varje veckodag finns stallvärdar i stallet som hjälper dig innan och efter ditt ridpass vid behov!

Sluta rida HT-18?: Om du mot förmodan inte har möjlighet att fortsätta din ridutbildning under höstterminen vill vi ha din uppsägning senast den 15/6 för att hinna med att planera ridgrupperna inför hösten. 

Caféverksamhet: Skulle du vilja vara en del av caféverksamheten? För att vi ska kunna erbjuda fika till frusna föräldrar eller mellanmål till hungriga elever behöver vi ideella krafter som hjälper oss i caféet. Att anställa personal till caféet skulle leda till höga priser på sortimentet men framförallt skulle också ridavgiften behöva höjas ordentligt. Vilket inte känns aktuellt. Vill du hjälpa till? Hör av dig!                         

Instruktörer: Karin Fredriksson, Michaela Hellström, Ulrika Carlsson och Madelene Söderberg Andersson.

Från och med 1/9 2018 kommer en ny verksamhetschef att tillträda på BRS, då Karin ska vara tjänstledig för studier. Karin kommer att ha kvar sina lektioner som vanligt och vara en del av instruktörerna på BRS.

Ny chef är: Mia Skäryd! Varmt välkommen till oss. 

Välkommen till vårterminen på BRS önskar personalen! 😊

 

Skribent: Karin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd

imageldua.png

 

 

rf-sisu-samverkar_webbox_250px.jpg

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: ridskolan@bollnasrs....

Se all info