Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev mars 2020

16 MAR 2020 18:16
Vi fortsätter våra ridlektioner som vanligt, men uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens råd för att begränsa smittspridning
  • Skapad: 16 MAR 2020 18:16

Vi fortsätter våra ridlektioner som vanligt, men uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens råd för att begränsa smittspridning - se länken till Sv Ridsportförbundets hemsida https://www.ridsport.se/Aktuellt/Egnanyheter/2020/03/smittinfo-foljmyndigheternasuppmaningar

Med anledning av att det också finns stall med infektioner bland hästar i vår närmiljö vill vi också påminna om vikten av försiktighet för att begränsa smittspridning bland hästarna. Du som vet att du vistats i smittat stall, byt kläder (även skor, hjälm, handskar) innan du besöker annat stall.
Undvik att låta din häst nosa på annan häst eller på hästskit efter annan häst i ridhus eller utomhus.
Inga utomstående hästar får ställas in i box på ridskolan. Du som ev använder sko- eller duschspiltan, kom ihåg att mocka efter dig. Och betala, info finns på väggen vid spiltorna!

***

Vi har ett lotteri på gång, t o m vecka 13. Det finns fortfarande lotter kvar, både att köpa och listor för försäljning. Lotterna kostar 20 kr/st och förtjänsten går oavkortat till inköp av ponny till ridskolan. Du som vill sälja lotter, prata med ridlärarna eller skicka mail till This is a mailto link.

På väggen i stallet, instagram och facebook lägger vi ut "Veckans 5 frågor". Testa dig själv i frågor om hästar.

Det är hög tid att anmäla till sommarens ridläger. Info finns på hemsidan, bollnasrs.se, och minridskola.se.

För info om helgaktiviteter och annat som händer på ridskola/i föreningen, följ oss på facebook Bollnäs Ridsällskap eller gå med i gruppen BRS-bollnäsridsällskap. På instagram heter vi bollnasridsallskap, ungdomssektionens instagram är bollnasrs.bus.

 

Hästiga hälsningar

Mia Skäryd
Verksamhetschef
Bollnäs Ridsällskap
Sjukhusvägen 119-125
821 30 Bollnäs
Tel 076-2828264
www.bollnasrs.se

Skribent: Mia Skäryd
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: This is a mailto link

Se all info