Hoppa till sidans innehåll

Personal


Mia Skäryd, verksamhetschef

Mia är diplomerad svensk ridlärare level II. Hon är "allätare" inom hästsporten. Har tävlat dressyr Msv C, hoppning 125 och fälttävlan 100/Lätt klass. Mia är också intresserad av att ta del av hur andra grenar inom hästsporten jobbar, t ex western, travet, islandshästar, WE.
Mia är en återvändare vid BRS, hon har varit medlem/anställd i längre och kortare perioder sedan 1970-talet. Hon har varit egenföretagare inom häst- och ridutbildning i många år.
Mia är utbildad hästmassör och kraniosakralterapeut på häst, samt jobbar deltid som kinesiolog (människor). Tidigare har hon bl a jobbat som hästlärare vid Naturbruksgymnasiet Nytorp.
Undervisar träningsgruppen i dressyr, samt har en specialgrupp i hopp/dressyr.

 

Karin Fredriksson, instruktör

Karin är utbildad Hippolog på SLU (treåriga kandindatprogrammet) samt diplomerad svensk ridlärare level II.  
Hon är utbildad yrkeslärare och jobbar också en dag i veckan på Realgymnasiet i Gävle.
Innan hon började jobba på Bollnäs ridsällskap var hon anställd på Nyby Torshälla ridklubb som dressyransvarig instruktör samt som hästlärare på Realgymnasiet i Eskilstuna. 
Hon har tidigare jobbat som groom hos hoppryttaren Elin Jansson och har tävlat och tränat upp till MSV B:4 dressyr och 120 hoppning. 
Undervisar inom alla nivåer, har både barnlektioner, specialgrupper, förberedande träningsgrupp och träningsgrupp i hoppning.

 

Ulrika Carlsson, instruktör

Ulrika är diplomerad svensk ridlärare level I. Ulrika har jobbat i många år som ridlärare runt om i Sverige, hon är också utbildad hästmassör. Ulrika jobbade under några år som hästskötare och beridare och Inga-Maj Bylund. Ulrika har tävlat dressyr upp till MSV B:3.
Undervisar inom alla nivåer, från barngrupper steg 1 till dressyrspecial steg 5. 

 

Michaela Hellström, instruktör

Michaela är diplomerad svensk ridlärare level I. Michaela har tidigare jobbat som hästskötare/beridare i Belgien och hos Kristian von Krusenstierna i Ågesta.
Hon arbetade också en period som ridlärare på Delsbo rid- och körsällskap.
Michaela är utbildad hästskötare och har startat upp till St:George grand prix samt ponny-SM i dressyr.
 
Hon är utbildad FU 1, 2 och 3 och ansvarar för ridskolans FU-verksamhet.
Undervisar inom alla nivåer, har både barnlektioner, specialgrupper, förberedande träningsgrupper och FU.

 

Hanna Björklund, stallpersonal                                    

Hanna är diplomerad hästskötare och arbetar i stallet. Hon har ridit på ridskolan hela sitt liv och har jobbat på BRS sedan 2007.
Hanna ansvarar för spån - och gödselhantering och har i övrigt superkoll på stället. 

 

Malin Arvidsson, stallpersonal

Malin har jobbat på BRS till och från under fleraårs tid. Hon är ansvarig för hästarnas mående och har stenkoll på skador och medicinering, samt kontakt med hovslagare. Malin är utbildad FU 1, 2 och 3 är tillsammans med Michaela ridlärare för eleverna med funktionsnedsättning (FU). 

 

Therese Hällberg

Stallpersonal och städansvarig

 

Anders Jönsson, vaktmästare

Sköter ridbanorna och vårdar vår anläggning. 

 

Monica Breed, redovisningskonsult

Monica är inte bara en ambitiös elev på ridskolan, utan är också en fena på ekonomi. Hon är utbildad ekonom och driver företaget BreedAB samt är anställd på BRS för att sköta ekonomi och bokföring.

Madelene Söderberg Andersson, instruktörsvikarie vid behov  

Madde

Madde är diplomerad svensk ridlärare level II (har även avlagt den del av provet för level III) och har vuxit upp på Bollnäs Ridsällskap. Hon är också utbildad hästskötare, FU 1 och ungdomsledare. Madde är en framgångsrik hoppryttare och har mängder med vinster och placeringar upp till 140 cm och har deltagit i SM både på ponny och storhäst, individuellt och i lag. 

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.

imageldua.png

EU-logo-jordbruksfonden-farg.jpg

 

 loppis1.jpg

rf-sisu-samverkar_webbox_250px.jpg

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: ridskolan@bollnasrs....

Se all info