Hoppa till sidans innehåll

Terrängbanan


Arbetet med att fräscha upp våra terränghinder fortsätter. Kommunens Daglig verksamhet och "Flackåkers terränggäng" har gör ett fantastiskt arbete.

För att vi ska kunna hålla en hög säkerhetsprofil är det endast tillåtet att rida på och över terrängbanans hinder (gäller även vattenhindren, både uppsuttet och avsuttet!) när det är bokad och godkänd träning. Det SKA alltid finnas en erfaren person med till fots, helst med HLR-utbildning.

All organiserad träning skall godkännas/bokas via ridskolan och tränaren skall ha utbildning/god erfarenhet samt F-skattsedel. Träningarna faktureras via ridskolan. Det finns möjlighet för andra klubbar att hyra in sig på vår bana. Kontakta This is a mailto link för bokning och pris.

Om du som enskild ryttare vill träna på terrängbanan, kontakta ridskolan/Mia Skäryd 076-2828264 för bokning och godkännande.

All träning på terrängbanan kostar 75 kr/tillfälle för medlem i BRS, 150 kr/tillfälle för icke medlem. Avgiften gäller alla, terrängbanan ingår inte i anläggningskort på ridskolan.

Sara och GabbeEmma o Higge hoppar väggen

Det finns inget album kopplat till denna sida.

 

 

Postadress:
Bollnäs RS - Ridsport
Sjukhusvägen 119-125
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0762828264
E-post: This is a mailto link

Se all info